Οι "Δημοκρατικοί" είναι το πρώτο κόμμα που θα διαθέτει ΑΦΜ, έτσι ώστε να ελέγχονται τα οικονομικά του στην βάση νόμιμων και δικαιολογημένων δαπανών, όπως ακριβώς ισχύει για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που ασκούν οποιασδήποτε φύσης οικονομική δραστηριότητα. ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν έχει ΑΦΜ σήμερα, με αποτέλεσμα την πλήρη αδιαφάνεια στα οικονομικά τους, τη βασική δηλαδή προϋπόθεση για την εισροή και εκροή μαύρου χρήματος.

Σ' αυτό το κόμμα αποκλείονται ρητώς όσοι έχουν θητεύσει ως υπουργοί και βουλευτές, καθώς τα πρόσωπα αυτά –με ελάχιστες εξαιρέσεις- φέρουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση πολύπλευρης κρίσης στην οποία βρισκόμαστε σήμερα.

...με άξονα την ανατροπή του αποτυχημένου πολιτικού συστήματος της ολιγαρχίας και της οικογενειοκρατίας. Δημοκρατία από όλους για όλους.

Όλα αυτά και πολύ περισσότερα ,που θα βρείτε ΕΔΩ, από πολίτες της χώρας μας που έχουν αγανακτήσει όπως και εμείς, αλλά αποφάσισαν να λάβουν δράση αποφασισμένοι, όταν οι περισσότεροι είχαμε εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια να αλλάξουμε το αποτυχημένο πολιτικό μας σύστημα. Ελπίζουμε ότι λένε να το εννοούν, διότι αν δεν έχουν σχέσεις εξάρτησης με κανέναν και δεν είναι πιόνια οποιασδήποτε μορφής συμφερόντων, θα μπορέσουν να αναδείξουν το κοινό συμφέρον, που έχουμε σαν λαός, που θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του συνόλου της κοινωνίας.

Είναι πάντως αλήθεια ότι αν πραγματικά μπορεί ν' αλλάξει κάτι σ' αυτή τη χώρα, αυτή η αλλαγή θα προέλθει από εμάς τους ίδιους, τους πολίτες που θα πρέπει να αποκτήσουμε συλλογική συνείδηση για να ενισχύσουμε την κοινωνική συνοχή.

http://greekblock.blogspot.com/2009/02/blog-post_05.html

No Responses

Leave a Reply