Νέα θεαματική απόδραση με ελικόπτερο, από τις φυλακές Κορυδαλλού, πραγματοποίησαν ο Βασίλης Παλαιοκώστας και ο Αλκέτ Ριζάι. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι και άλλοι δύο φυλακισμένοι απέδρασαν, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Πρόκειται, όπως όλα δείχνουν, για μια απόδραση καρμπόν της κινηματογραφικής απόδρασης των ίδιων κρατουμένων το 2006, μόνο που αυτή τη φορά το σχέδιο περιελάμβανε τη χρήση ανεμόσκαλας για την άμεση απομάκρυνσή τους από το χώρο των φυλακών.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.30 το μεσημέρι και σύμφωνα με σωφρονιστικούς υπαλλήλους υπήρξαν πυροβολισμοί τη στιγμή που οι φύλακες αντελήφθησαν την ύπαρξη του ελικοπτέρου στον προαύλιο χώρο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο εθεάθη στις Αφίδνες, απ όπου οι δραπέτες απομακρύνθηκαν με μηχανές που τους περίμεναν εκεί. Παράλληλα, εντοπίστηκε και ο πιλότος του ελικοπτέρου, στην περιοχή του Καπανδριτίου, ο οποίος εικάζεται ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής, προκειμένου να επιτευχθούν τα σχέδια των Παλαιοκώστα και Ριζάι. Και όλα αυτά πραγματοποιούνται μία ημέρα προτού ξεκινήσει το προγραμματισμένο δικαστήριο για την απολογία των δύο κακοποιών.

http://www.ant1online.gr

1 Response

  1. ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΑΣ, ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ, ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ...

Leave a Reply