Tη δυνατότητα να παρακολουθούν ψηφιακή τηλεόραση μέσα από την τηλεφωνική τους ευρυζωνική σύνδεση (Conn-Χ του ΟΤΕ) έχουν πλέον τα περισσότερα νοικοκυριά που έχουν σύνδεση υψηλών ταχυτήτων με το διαδίκτυο. Ο ΟΤΕ προχώρησε στην εμπορική διάθεση του conn-x TV (IPTV) με το οποίο οι συνδρομητές του θα έχουν πρόσβαση σε:

Τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακό σήμα και Υπηρεσίες video on demand δηλ. δυνατότητα «ενοικίασης» ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, μουσικών video-clips, ντοκιμαντέρ κ.λπ. από μια μεγάλη συλλογή, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις του καθενός, και «προβολή» τη στιγμή που επιθυμεί.

Η τιμή καθορίστηκε στα 15 ευρώ τον μήνα για πρόσβαση και στα τηλεοπτικά προγράμματα και σε υπηρεσίες video on demand για συνδέσεις που θα γίνουν μέχρι τις 31/05/2009, για 12 μήνες παραμονής. Διαθεσιμότητα, προς το παρόν, υπάρχει σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ σταδιακά θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις πρωτεύουσες νομών.

Στο πρόγραμμα του conn-x TV περιλαμβάνονται ήδη περισσότερα από 30 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακό σήμα, από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ενώ ο ΟΤΕ προσθέτει συνεχώς νέα κανάλια.


Μαρία Μόσχου imerisia.gr

No Responses

Leave a Reply