Για τις κρύες νύχτες,αντι για ένα ποτάκι σε κάποιο μπάρ,προτιμήστε ένα σινεμαδάκι με καλή παρεούλα,λαχταριστά νάτσος και αφεθείτε στην βελουτέ καρέκλα.

Για αυτήν την εβδομάδα λοιπόν το περιπτεράκι προτείνει

Για τα Ster Cinemas:

  • Πεθαίνω Για Σένα:Ξεκαρδιστική κωμωδία με την απίθανη Ελένη Ράντου σε πρωταγωνιστικό ρόλο,αλλά και άλλους καταξιωμένους ηθοποιούς μεταξύ αυτών ο Φάνης Μουρατίδης, Σήφης Πολυζωίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Νεκτάριος Λουκιανός,και οι Ευγενία Δημητροπούλου, Στράτος Χρήστου, Μάρθα Καραγιάννη.Έκπληξη επίσης το guest του Γιώργου Μαργαρίτη,που με την φωνή του και το ομώνυμο τραγούδι,ντύνει το soundtrack της ταινίας.

Μια “τυπική” ελληνική οικογένεια μπλέκεται στα δίχτυα του έρωτα.Ένα ερωτικό τρίγωνο, ίσως και... τετράγωνο, αναστατώνει τα μέλη μιας οικογένειας με προβλήματα επικοινωνίας που κανένα “οικογενειακό... πακέτο” δεν μπορεί να λύσει.

Μητέρα, πρώην χορεύτρια, που διδάσκει τανγκό σε σχολή χορού και ο έφηβος γιος της, που ψάχνει την ερωτική του ταυτότητα, θα αποτελέσουν τις δυο πλευρές ενός τριγώνου! Πατέρας τροχονόμος, με έφεση στη στιχουργική που βρίσκει την πηγή της έμπνευσής του στον αντίζηλό του, και ο εραστής της γυναίκας του, θα αποτελέσουν τις άλλες δύο πλευρές του... τετραγώνου! Και μια γιαγιά κουφή που ζει αγκαλιά με το κινητό της, είναι ίσως η μόνη που ακούει την μπόρα που έρχεται. Όλοι μπλέκονται σε μια ιστορία δολοφονικής αγάπης και τρυφερού μίσους. Το κομφούζιο κορυφώνεται μ' έναν απροσδόκητο θάνατο. Ή μήπως φόνο;

  • Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον:Καταπληκτικές ερμηνείες των μεγάλων Μπράντ Πίτ και Κέιτ Μπλάνσετ,σε μια εξίσου καταπληκτική σκηνοθεσία,του Ντέιβιντ Φίντσερ.Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία και μας δίνει ένα μάθημα πως μερικές φορές,η ηλικία και ο χρόνος,δεν μπορούν να καθορίσουν το συναίσθημα.
Η ταινία αφηγείται την εκπληκτική ιστορία ενός όχι και τόσο συνηθισμένου άντρα. Ξεκινώντας το 1918 από τη Νέα Ορλεάνη, στο τέλος του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου και φτάνοντας μέχρι τον 21ο αιώνα, ο άντρας αυτός διαγράφει μία πορεία ζωής τόσο ασυνήθιστη, όσο θα μπορούσε να είναι η ζωή οποιουδήποτε ανθρώπου. Συναντά ανθρώπους, ανακαλύπτει νέα μέρη, βρίσκει και χάνει την αγάπη, τις χαρές της ζωής, έρχεται αντιμέτωπος με τη θλίψη του θανάτου, αλλά και με τόσα άλλα συναισθήματα που ξεπερνούν το χρόνο…

No Responses

Leave a Reply