Έληξε η ομηρεία ατόμων σε κέντρο εξυπηρέτησης μεταναστών ενώ τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένοπλος εισέβαλε σε κτήριο που στεγάζεται κέντρο εξυπηρέτησης μεταναστών στο Μπινχάμπτον, στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, σύμφωνα με πληροφορίες ενώ για ώρα κράτησε, περίπου, 40 ομήρους.

Σύμφωνα με αξιωματούχους ο άνδρας έκλεισε την είσοδο του κέντρου με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια εισέβαλε στο κτήριο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πρόκειται για νεαρό άνδρα, πιθανότατα Ασιάτη.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως οι αρχές εκκένωσαν όλα τα παρακείμενα διαμερίσματα, για λόγους ασφαλείας. Εκπρόσωπος του τοπικού νοσοκομείου Wilson ανέφερε πως πέντε άνθρωποι με τραύματα από πυροβολισμούς έχουν διακομισθεί σε αυτό ενώ η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται, κάποιων σταθερή και άλλων κρίσιμη.

Το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι μετέδωσε πως η ομηρεία έληξε και 13 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Όπως φαίνεται μεταξύ των νεκρών είναι και ο ένοπλος άνδρας ενώ τουλάχιστον 26 άτομα τραυματίστηκαν.

Mega

No Responses

Leave a Reply